pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Mocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse
Sharon de Miranda

Cocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Tiramisu spekkoek
Sharon de Miranda

Tiramisu van spekkoek, mascarpone en amandel

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Sharon bereidt wat lekkers met cassave en vis
Sharon de Miranda

Gevulde cassave met vis en komkommersalade

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Pastinaak stamppot met spinazie, witte kaas en rookworst

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus