Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Geneal Harreman
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
(-)
Vegan
Menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rode curry met noedels, tofu en geroosterde pinda's
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige curry met kikkererwten en tomaat
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gele curry met bloemkool, bulgur en zoete uien
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige bloemkoolsoep
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Freekeh met gesmoorde vis
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rode curry met vis, groenten en saffraanrijst
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bisque van Hollandse garnalenkoppen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Viscurry met Oosterse salade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kabeljauw met linzensalade
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Aalbessen, mosselsoep en makreel
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Snelle maaltijd: mosselen in een oosters sausje