Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

orzo metkip
Ramon Brugman

Orzo met kip, citroen en een frisse komkommersalade

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Arepa's met gerookte paprikakip
Ramon Brugman

Arepa’s met paprikakip, avocado spread en chipotle saus

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Stoofschotel met zoete aardappelfriet uit de oven
Ramon Brugman

Stoofvlees met zoete aardappelfriet en frisse witlofsalade

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui