Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Garnalen
Ramon Brugman

Ragout met verse Hollandse garnalen uit Ameland

Noedelsoep
Jetske van den Elsen

Snelle noedelsoep met paksoi, shiitake en een perfect eitje

Pestopakketjes met soep
Sharon de Miranda

Bladerdeegpakketjes met een wortel-pompoen-gembersoep

Zuurkoolstamppot uit de oven
Sharon de Miranda

Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, rozijnen en rookworst

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

orzo metkip
Ramon Brugman

Orzo met kip, citroen en een frisse komkommersalade

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Arepa's met gerookte paprikakip
Ramon Brugman

Arepa’s met paprikakip, avocado spread en chipotle saus

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek