Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets