Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Plaattaart met fruit van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Feestelijke plaattaart met koekkruimels en fruit

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Sneeuwster taart met zelfgemaakte advocaat

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Mokka hazelnoot slagroomtaart
Ramon Brugman

Mokka hazelnoot slagroomtaart

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone, frisse appeltjes en krokante havermout