Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein