Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket