Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet