Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

soep van bottenbouillon
Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine