Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Raapsteeltjes

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen.
Alain Caron

Taart van wilde en gekweekte paddenstoelen met een kaviaar van witlof en spitskool

Alain Caron

Alphense rosé

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket