Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène