Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté