Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Sharon de Miranda

Thaise kipsalade Laab Kai met mini-loempia's

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst

Notencake (131)
Nadia Zerouali

Luchtige notencake met honing en citroen