Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Leon Mazairac

Hoofdgerecht kerstdiner

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Leon Mazairac

Hertenstoof met moonshine

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Leon Mazairac

Stoof van konijn met pruimen

Leon Mazairac

Dungense waterzooi

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip

Leon Mazairac

Wang Langoustine

Leon Mazairac

Mousseline met garnalen en een schaaldierensoep.