Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone, frisse appeltjes en krokante havermout

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein