Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Hotdogs met ui en speciaalbier
Ramon Brugman

Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm, broccoli en aardappel

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Plaattaart met fruit van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Feestelijke plaattaart met koekkruimels en fruit

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Sneeuwster taart met zelfgemaakte advocaat

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen