broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

desert
Alain Caron

Rabarbercoulis met rood fruit en geitenyoghurt

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Blauwebessentaart
Alain Caron

Smaakvol taartje van blauwe bes

Alain Caron

Macarons Groningen

Gepocheerde peer met pistache
Alain Caron

Gepocheerde peer met pistache

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol