Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Kipspiesjes
Ramon Brugman

Ramon maakt heerlijke kipspiesjes met een romige currysaus

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus | Lekkere Track
Ramon Brugman

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue