Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbrief
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
(-)
0-30 minuten
30-60 minuten
Expert
(-)
Alain Caron
Lendl Mijnhijmer
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Drankje zonder alcohol
Menu
Lunch
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Sashimi met wasabi en ingelegde gember
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Salade met gerookte paling en ganzenborst
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Carpaccio van roodbaars met frambozen
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Aardappelpuree met gerookte paling
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Oesters met tulpenbollen
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Carpaccio van harder
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Carpaccio van tonijn
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Amuses bij jenever
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Cocktail de fruit de mer
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Oesters met aardappelen en whisky
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Carpaccio van haring en een jenever mayonaise
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Kreeft met antiboise van tomaat
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Escargots à la Alain