Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Gevulde avocado
Ramon Brugman

Mexicaanse gevulde avocado met frisse salsa, maïs en witte bonenspread