Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington