Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Hamburger met raclette en rösti

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Toscaanse broodsoep met konijnenstoof
Leon Mazairac

Italiaanse polenta met konijn en Pappa al Pomodoro

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas