Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella