Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol