Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus