broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Groente tajine
Nadia Zerouali

Snelle groente tajine met spruitjes en tomatensalade

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Artisjoksoep met gevulde broodjes
Nadia Zerouali

Romige artisjoksoep en gevulde Marokkaanse broodjes

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Irakese limonade en rijst met tuinbonen
Nadia Zerouali

Irakese gestoomde rijst met flatbread, tuinbonen en limoen limonade

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel