Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington