Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Irakese limonade en rijst met tuinbonen
Nadia Zerouali

Irakese gestoomde rijst met flatbread, tuinbonen en limoen limonade

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

freekeh salade
Sharon de Miranda

Freekeh salade met bramen, blauwe kaas en champignonsoep

Italiaanse pinsa
Ramon Brugman

Italiaanse pinsa met mortadella, burrata, ricotta en linzensoep

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

chef-kok Sharon bezoekt een geitenboerderij
Sharon de Miranda

Aardappelpuree met geitenkaas en koteletten

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Eiersalade met groene aspergesoep en versgebakken vlechtbrood
Ramon Brugman

Eiersalade met groene asperges en vers gebakken vlechtbrood

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Hotdogs met ui en speciaalbier
Ramon Brugman

Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui