Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen