Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Ramon Brugman

Hét recept voor klassieke Boeuf Bourguignon

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Ramon Brugman

Regenboogtaart