Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Ramon Brugman

Hét recept voor klassieke Boeuf Bourguignon

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen