Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Hollandse snert
Ramon Brugman

Hollandse snert voor de koude dagen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen

Foe Yong Hai
Ramon Brugman

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar

Plaatpizza met verschillende toppings
Ramon Brugman

Plaatpizza met verschillende toppings

Entrecote met zeekraal en zelfgemaakte rösti
Ramon Brugman

Entrecote met zeekraal en zelfgemaakte rösti

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Chili con carne met merguez worstjes en grauwe erwten
Ramon Brugman

Stoofschotel chili con carne met merguez worstjes en zoetzure ui

Butter chicken met chapata's
Ramon Brugman

Indiase butter chicken met zelfgemaakt platbrood

Gnocchi met pompoen
Ramon Brugman

Gnocchi met pompoenpuree en gerookt spek

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Ovenschotel met makreel
Sharon de Miranda

Kruidige rijst met groenten, roomkaas en makreel uit de oven

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Kerriegamba's met jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Gamba's met jasmijnrijst, kousenband en bakbanaan

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Croque-madame met een heerlijke witte bonensoep met spekblokjes
Sharon de Miranda

Croque-madame met stevige witte bonensoep