Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Ramon kookt met politicus Dilan Yeşilgöz
Ramon Brugman

Dilan Yeşilgöz-Zegerius' recept voor Turkse yoghurtsoep met kikkererwten en munt

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Lekkere track bonendip pita crackers - lief gebaar
Ramon Brugman

Crackers van pitabroodjes met een frisse bonendip

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

De lekkerste patat
Ramon Brugman

De lekkerste patat met zelfgemaakte mayonaise

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en gele bietjes

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Sharon de Miranda

Bietencarpaccio en krokant gebakken bloemkoolroosjes

Sharon de Miranda

Carpaccio van bataat met kruidenmayonaise

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei