Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Klassieke Boeuf Bourguignon

Ramon Brugman

Club sandwich à la Ramon

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen