Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

Macarons Groningen

Ramon Brugman

Regenboogtaart

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol