Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Sharon de Miranda

Salade parelgerst, oesterzwam en kokosyoghurt

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Sharon de Miranda

Arepa’s met gegrilde kippendijen en chimichurri

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Sharon de Miranda

Hutspot met gevulde courgette

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Sharon de Miranda

Chinese Tayersoep met gerookte kip

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart