Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Alphense rosé

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Alain Caron

Duif met aardappelpuree en appels in ’t hooi

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst

Alain Caron

Natuurlijk schapenvlees

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Alain Caron

Recept gasconne runderen