chef-kok Sharon bezoekt een geitenboerderij
Sharon de Miranda

Aardappelpuree met geitenkaas en koteletten

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Sushi gember - Jetske van Elsen
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik sushi gember Gari en Beni Shoga?

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Koraal tuiles - Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik koraal tuiles?

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Hoe maak je zelf eetbare parels?
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?