Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperges, courgette en hangop

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Hoe maak je zelf eetbare parels?
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Maak Jetske's sweet chili sauce
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's sweet chilisaus

Alain bezoekt Hoda en Mohamed in Haarlem.
Alain Caron

Alain maakt een drankje bij gezonde brownies

Maak Jetske's tafelzuur
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's tafelzuur met komkommer en paprika

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa