IJstaart van Rosah
Rosah van Schendelen

Hazelnoot ijstaart met roomboter cake en miso karamelsaus

Moskovische tulband van Cees Holtkamp
Rosah van Schendelen

Luchtige Moskovische tulband met krenten en rozijnen

Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Soepje
Sharon de Miranda

Romige pastinaak-wortelsoep met venkel

Noedelsoep
Jetske van den Elsen

Snelle noedelsoep met paksoi, shiitake en een perfect eitje

Pittige Naan
Geneal Harreman

Pittige tempeh met zelfgemaakte naan en een frisse salade

Gyoza
Jetske van den Elsen

Gyoza's met shiitake, gerookte tofu en een zoetzure dip

Mosterd kaviaar - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's heerlijke mosterd kaviaar

Aubergine schnitzel - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Aubergine schnitzel met Japanse currysaus en frisse wortelsalade

Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Pita shoarma
Rosah van Schendelen

Pita shoarma van knolselderij met tomaat, radijs en rode ui

Stoofpeer met kruimeldeeg en appelstukjes
Jetske van den Elsen

Stoofperen in vlierbloesemsiroop met kruimeldeeg

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling