Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Tosti met stroop van zomerfruit

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Leon Mazairac

Oude kaas fam Captein, Zoeterwoude

Leon Mazairac

Kaasfondue met Indiase kruiden en chai

Leon Mazairac

Twee soorten toast met puur geserveerde bergkazen

Leon Mazairac

Appeltjes met geitenkaas

Leon Mazairac

Soepje aardappel en mierikswortel

Leon Mazairac

Hopscheuten met gepocheerd eitje