Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crĆØme
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crĆØme

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Lamskotelet met uitjes, aardappeltjes en haricovert
Alain Caron

Lamskotelet met romige jus en meiknol

Italiaanse klassieker met twist: Ribollita
Jetske van den Elsen

Italiaanse soep met bonen en chili croutons

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediƫnten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Udon Noedels - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Snelle Udon Noedels met chili crisp, bosui en een eitje