broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Pantosti met peer
Sharon de Miranda

Snelle tosti uit de pan met kaas, tomaat en peer

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Sharon de Miranda

Açaibowl met rawnola

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Alain Caron

Macarons Groningen

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard