Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus

Sharon de Miranda

Lasagne van courgette en aubergine