mini hamburgers met kip en morrelen
Ramon Brugman

Mini hamburgers met gegrilde kip, brie en warme kersensaus

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Hotdogs met ui en speciaalbier
Ramon Brugman

Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Zomerse bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin