broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Volkoren crackers met zalmsalade
Ramon Brugman

Zalmfilet americain op luchtige volkoren crackers

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel
Ramon Brugman

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Italiaanse pinsa
Ramon Brugman

Italiaanse pinsa met ricotta, burrata, mortadella en pesto

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Lekkere track boterkoek
Ramon Brugman

Boterkoek met krokante amandelen

groente omelet lekkere track
Ramon Brugman

Groente omelet met spinazie, ricotta en gerookte kipfilet

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Beschuit letters James
Ramon Brugman

Beschuit letters