Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Nadia Zerouali

Gevulde druivenbladeren

Wijnbladeren
Nadia Zerouali

Gevulde wijnbladeren (Yaprak Sarma) met Turkse yoghurt

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip