Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry