Eiersalade met groene aspergesoep en versgebakken vlechtbrood
Ramon Brugman

Eiersalade met groene asperges en vers gebakken vlechtbrood

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Ramon Brugman

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto