Focaccia Ramon
Ramon Brugman

Zelfgemaakte focaccia met tomaatjes, olijven en verse pasta

Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

Rode curry met noedels, tofu en geroosterde pinda's
Ramon Brugman

Rode curry met noedels, tofu en geroosterde pinda's

Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

vrijheidssoep
Sharon de Miranda

Vrijheidssoep: minestrone met boerenkool en witte bonen

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Kikkererwten curry
Jetske van den Elsen

Romige curry met kikkererwten en tomaat

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer-knolselderijsoep met pannenkoekjes en salsa verde

Pompoenstamppot
Sharon de Miranda

Pompoenstamppot met geroosterde groente en pittige pesto