Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaams stoofpotje met fonio en gebakken banaan

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus | Lekkere Track
Ramon Brugman

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Pittige Hongaarse goulash
Ramon Brugman

Pittige Hongaarse Goulash met gegrild Turks brood

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan